evocircadiancode.nl
 
Leo van der Zijde
Leo van der Zijde is dé wetenschapper op het gebied van evolutiebiologie, (circa-diane) ritmes, energie, hormonen, microben, voeding, zwangerschap en de mens vanaf de conceptie.
 
Leo is sinds 40 jaar natuurgeneeskundige en heeft jarenlange praktijk­ervaring met cliënten. Daarnaast heeft hij talloze cursussen, lezingen en workshops gegeven door de jaren heen. Samen met zijn echtgenote runde hij vele jaren een reform- en natuurvoedingswinkel en bouwde hij enorm veel kennis op als de grondlegger van een bekende onderneming in supplementen, waarvoor hij bovendien zelf de supplement-recepturen ontwikkelde.
Leo van der Zijde heeft op basis van al zijn wetenschappelijke kennis en ervaring de Evocircadian code ontwikkeld. Hij schreef zes boeken, De Evocircadian Code deel 1, 2 en 3, De Kritische Periode, Life of Brein en No fat No future.
 
Naast zijn dagelijkse telefonische consulten en zijn dagelijkse ingeplande boek-leestijd, volgt hij de ontwikkelingen van de wetenschappelijke literatuur op de voet. Elk jaar brengt hij gedurende de zomermaanden meerdere weken door in de catacomben van de bibliotheken van Oxford Universiteiten om zijn kennis te vergroten.
 
Leo verspreid zijn kennis en kunde door middel van de boeken, e-letters, factsheets, opleidingen en lezingen.
  • Evocircadian code Basics (4 lesdagen)
  • Evocircadian code Level 1 (10 lesdagen)
  • Evocircadian code Level 2 (10 lesdagen)
  • Evocircadian code Level 3 (4 lesdagen)
  • Evocircadian code Fytotherapie en Nutriënten (1 of 2 lesdagen)